5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; değişik bir deyişle bir veya daha çokça yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği vasıtasız oluşturulamasa da, eksik uygulamayı sağlayıcı öteki sınıflar dâhilin gerçek sınıflar olarak misyon yapabilir.

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir tasarruf düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın esas taşıdır. İşte C# Object kullanmaının bazı örnek alanları:

C# programlama dilinde tanımlanan ve metot olarak adlandırılan anlayışlevlerin akıl adresini zapt etmek yürekin kullanılan konstrüksiyonya delegate yahut temsilci denir.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Karşılık sermek midein lütfen giriş dokumanız.

2) Sadece okuma örgülacaksa ve çok skorda tag cızıktırmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yine aynı lansman kayranında diziler tanıtılır.

Bana dayanak cereyan etmek isterseniz, haberleşme sayfamda verdiğim sosyal iletişim ortamı hesaplarımı izleme edebilirsiniz.

Object dershaneı, C# dilindeki en baş sınıftır ve birokkalı anayasa hizmetlevi içerir. Bu alışverişlevler ortada nesne oluşturma, muadele mukabillaştırması masnu, hash kodu alma kadar işlemlemler bulunur.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört anayasa ilkesi şunlardır:

Antrparantez özellikler şayan tutamazlar, bileğhizmetkenlere valör aktarır veya okurken kontrolör mekanizması geliştirmemizi sağlamlarlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir taban sınıf

Yalnız hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi dâhilin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Bayağıdaki muvasala bileğhizmettiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne denli erişilebilir olduğunu belirtirsiniz:

Class seviyesinde tanımlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student C# Object Kullanımı eklendi. Lüzumlu işlemler, Student sınıfında konstrüksiyonlıyor.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her dershaneın belirtikça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği anlamına gelir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara mevla olmasını esenlıyoruz. özge bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *